Kan du bære en brudepigekjole som bryllupsgæst?

Three images of girls in a sage green and light pink dresses and one in a blue jumpsuit

Kan du bære en brudepigekjole som bryllupsgæst? For helvede YEAH det kan du!

Hvis du er gæst til et bryllup, og du leder efter en kjole, er det vigtigste, du skal tjekke, hvilken farve kjoler brudepigerne har på, da du vil sikre dig, at du ikke matcher dem.

Nogle bryllupper vil have en dresscode, som kan variere fra Black Tie til Smart Casual og alt derimellem, men normalt vil der ikke være en dresscode, og du kan være sikker på, at alle vil være smart klædt på som bryllupsgæster.

Vores foretrukne styles at bære som bryllupsgæst er:

  • En underkjole: Vores underkjole i Brooklyn-stil i satin eller crepe er den perfekte kjole til en bryllupsgæst. Du kan klæde det op eller klæde det ned ved at binde rammen på forskellige måder eller tilføje andet tilbehør.
    Tjek vores blog stylingtips her for vores yndlingstilbehør til din kjole.
  • En slå-om-kjole: En floaty slå-om-kjole er altid en god go-to til et bryllupsgæsteoutfit. Dette er en mindre figurkrammende stil, så du vil være komfortabel hele dagen og natten lang. Our Florence and Florence Waterfall dresses are the perfect mulighed for en bryllupsgæstekjole.
  • En jumpsuit: En jumpsuit er altid en vinder til et bryllup. Ultimativ komfort og fantastisk til dansegulvet, vores Soho Jumpsuit  kan være et godt alternativ til brudekjole, hvis du ikke vil have en gæst kjole på og vil i stedet vælge bukser.
Leder du efter en plus size kjole til en bryllupsgæst?

Vores satin Florence Waterfall går op til en UK størrelse 22, og vores Florence wrap og Mykonos går op til en UK shoulder-størrelse 2.

Køb alle vores andre styles her.

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.