Introduktion af omskrevet brude

Introducing Rewritten Bridal

Lad os se det i øjnene – 2020 var et hårdt år for bryllupsbranchen. Vi er utrolig taknemmelige for hver eneste af vores kunder, venner og familiemedlemmer, der støttede os gennem den turbulente tid. Uanset om det var ved ikke at annullere en ordre eller ved at købe en ansigtsmaske, er det på grund af dig, at vi klarede det. Så vi kunne ikke være gladere for at være tilbage i studiet og lave det, vi elsker!

Hvilken bedre måde at fejre på end at lancere vores første bæredygtige brudeserie nogensinde? Her tager vi et kig bag kulisserne på, hvordan vi skabte Rewritten Bridal.

Simone-kjolen

FRA DESIGN TIL KJOLE

 

Alle Rewritten-kjoler starter i medstifter Frans's skitsebog i vores East London-studie, og Rewritten Bridal var ikke anderledes.

'Jeg henter inspiration fra de stærke kvinder, jeg har mødt, og deres personlige stilarter, jeg prøver at forestille mig mine venner, der bærer kjolerne, mens jeg skitserer dem - for mig er det ultimative mål en kjole, som du føler dig utrolig i og behagelig på samme tid.'
Frances Cookson, omskrevet kreativ direktør
 

SOURCING STOFFET

Vi er stolte af at sige, at hele Rewritten Bridal-kollektionen er bæredygtig - kun lavet i genbrugte og økologiske stoffer og lavet i London. Alle stoffer, der blev brugt i kollektionen, blev hentet fra brancheledere inden for bæredygtige stoffer - fra den 100 % genbrugte satin, der blev brugt i Simone-kjolen, til den 100 % organiske "fredssilke" i Stevie-blusen (såkaldt, fordi den tillader færdiggørelsen af silkeormens metamorfose til sommerfuglen, så intet dyr skal lide eller dø for mode). Vi lærte også meget om bæredygtige stoffer og fremgangsmåder i processen!

Stevie-blusen lavet i 100 % økologisk fredssilke, båret over Billie-kjolen

PÅ SKÆREBORDET

Da vi først var forelsket i prøverne, blev hele kollektionen lavet på et værksted i London af dygtige producenter.

 

SKYDNING AF KOLLEKTIONEN

Vi valgte at optage Rewritten Bridal i et urbant betonmiljø - så kjolerne ville være i fokus - med vores yndlingsmode- og bryllupsfotograf Nic Ford.  Vi kunne ikke være mere tilfredse med, hvordan skuddene blev!

Vi skabte kun én rekvisit - en tørret blomsterinstallation (som vi lavede af blomster købt fra Vauxhall Flower Market tidligt en morgen). Blomsterinstallationen hænger nu stolt i vores Hackney Wick showroom.

 
Shop Rewritten Bridal-kollektionen med tre kjoler og en brudebluse online eller bestil en tid i lokalet i London[12_0_1_2][127_5_4] i London. .

 


Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.