Højdepunkter på lager: Arkiv 12

Stockist Highlight : Archive 12
Vi arbejder tæt sammen med vores fantastiske forhandlere. Måske kender du nogle af dem allerede, men måske ikke, og derfor starter vi en række interviews med disse smukke brudebutikker. Først op, det smukke Archive 12 som fortalt af deres grundlægger Claire...
Butiksnavn : Arkiv 12
                                                                                   
Hvor du er baseret: Belfast, NI

Hvad gør din butik så fantastisk?

Jeg kan godt lide at tro, at vi tilbyder en meget anderledesnt stemning på Arkiv 12. Jeg ville skabe et rum, der var spændende indretningsmæssigt, men også et super afslappende sted at være. Næsten alle kommenterer på, hvor cool vores butik er, og jeg må indrømme, at jeg er enig! Kombineret med vores udvalg af shit hot bridal kollektioner og tilbehør, som alle er eksklusive for os i Irland, og jeg tror, vi virkelig tilbyder en unik oplevelse.
Hvordan kom du i gang med brudebranchen?

Jeg plejede faktisk at lede The Vintage Wedding Dress Company i London tilbage i 2008 (nu Charlie Brear), og da jeg flyttede hjem har jeg altid ønsket at åbne en cool vintage brudebutik i NI, da der ikke var noget lignende her . I vores første 2 eller 3 år solgte vi kun originale vintage brudekjoler (tænk Kate Moss vintage snarere end 50's bal), men så begyndte jeg at finde designere, der tilbød den slags kjoler, der fik mig virkelig summede, og så udviklede Archive 12 sig til det brand, vi har nu. Moderigtig, ubesværet stil til den afslappede brud.
Fortæl os gennem en typisk dag i livet i en brudebutik...

Jeg tror ikke, at dette virkelig eksisterer! hvis jeg har kunder i, vil jeg generelt rense og forberede alle samlinger for dagen, tænde stearinlysene og vælge nogle melodier for at holde mig i gang! Hvis det er en dag, hvor jeg arbejder 'på' virksomheden, kan det være alt fra kunde opfølgninger, planlægning af sociale medier, regnskaber, begivenhedsplanlægning, hjemmesideopdateringer eller at skrive et blogindlæg. Jeg elsker, at hver dag kan være anderledes, og man ved aldrig, hvad der vil ske.

Hvad er det absolut bedste ved dit job?
Det er uden tvivl det øjeblik, hvor en kunde træffer beslutningen om, at dette er HENDES kjole. Det er sådan en glædelig ting, og man kan næsten se hendes krop bevæge sig og føle sig glad, når hun har den på. Kropssproget er altid et tydeligt tegn for mig, og jeg synes stadig, det er overvældende, at nogenne ville vælge en kjole fra ARKIV 12!  Jeg elsker også at style redaktionelle brudebilleder. Det giver mig mulighed for at grave dybt ned i min kreative side og vise vores kollektioner, hvordan jeg forestiller mig, at de skal bæres.
Og det værste…..

Hmm, der er defineretitely manye hårde trin til at drive en virksomhed. Men som en super organiseret person synes jeg, at det er ret stressende, når kunder har forladt det for sent at begynde at lede. Det er så frustrerende, fordi jeg virkelig gerne vil være i stand til at hjælpe alle, der går gennem dørene, men i virkeligheden somtgange vil det bare ikke være muligt at bestille bestemte kjoler, hvis tidsskalaen er for stram eller budgettet er for stramt vil ikke strække sig til hastegebyrer. Det er ærgerligt at se en kunde ked af det over, at de ikke kan få den kjole, de virkelig elsker, så for alle vores skyld piger, begynd at kigge mindst 8-10 måneder før din date!
Hvilken er din yndlingsstil i Rewritten-kollektionen, og hvorfor elsker du mærket?

Rlight nu dets hænder ned i SOHO-jumpedragten. Det er sådan en flatterende form og ser godt ud på alle!  Det er noget andet end normen og vil garanteret få WOW fra de andre bryllupsgæster.  Jeg ledte i årevis efter et brudepiger-mærke, som jeg følte ville komplementerevores kollektioner og også var prisbilligt og trendy, og jeg er begejstret for at kunne tilbyde Rewritten til vores kunder.   Jeg elsker enkelheden i silhuetterne og stoffet - ingen ballade, ingen bling og så behagelig.
Du har så stort et udvalg af designere i butikken - hvem er dine yndlingsdesignere, som du har, og hvorfor?

Jeg er helt vild med alle vores mærker, og hver af dem har en anderledes stemning. Til sommer har vi to nye britiske designere på vej ind i butikken - BON BRIDE, som har de mest fantastiske minimale kjoler, og SHIKOBA BRIDE, der har en boheme-stemning med masser af frynserg.  Så jeg er spændt på at se, hvordan de går ned hos vores kunder.
Hvad er de seneste trends i brudeverdenen i år - hvad skal vi holde øje med?

Ensfarvede kjoler er fortsat en fast favorit, og jeg elsker, hvordan de kan styles, så de passer til din dag... tilføj en blomsterkrone for at få et boho-look, eller hold det super slankt med nogle statement-øreringe og smykker.  Til næste sæson tror jeg, at skræddersyede jakker vil være store, både i almindelige silkestoffer eller et mere udsmykket broderet stof eller pailletter. Og forhåbentlig vil vi også se merefarve til brudene, ikke kun brudepigerne.
Hvis du ikke havde besluttet dig for en karriere i brudebranchen, hvad ville du have gjort i stedet?

Jeg har altid arbejdet med moden eller kostume, så hvis butikken forsvandt i morgen, ville jeg vende tilbage til at arbejde i Film & TV.  Men hvis jeg skulle gøre det hele igen og vælge en anden sti ville jeg helt sikkert uddanne mig til jordemoder. Jeg gætter på, at det er endnu et stort øjeblik i enhver kvindes liv, og det ville være sådan et privilegium at være der for en, der føder (jeg har gjort det 3 gange, og dee jordemødre er bogstaveligt talt engle)
Endelig, hvis du kunne sidde fast på en øde ø med en berømt person, hvem ville det være?

Jeg tror, jeg ville blive lidt gal af at blive hængende sammen med kun én person, men måske Russell Brand eller Louis Theroux... Jeg tror aldrig, at jeg nogensinde  ville løbe tør for ting at tale om, og jeg tror, at de begge ville være ret munter i situationen. Eller Beyonce, bare så hun kunne lære mig alle sine danserutiner.
    Mine damer, hvis du er baseret i Nordirland (eller endda hvis ikke), er Archive 12 et besøg værd. Følg dem på det sociale medie @archive12 eller foretag en reservation via deres hjemmeside på www.archive12.com - den omskrevet samling er måske tættere på dig, end du tror.

    Leave a comment

    Please note, comments must be approved before they are published

    Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.